Home > Games > 3DS - 3DS XL - 2DS - DS (lite) - DSi (XL)

Nintendo 3DS

De Nintendo 3DS is je draagbare venster naar een wereld vol geweldige spellen en mogelijkheden. Maak verbinding met vrienden en de wereldwijde Nintendo-gemeenschap voor ongekende opties om je spelpezier te delen. Geef je portable spelvermaak een nieuwe dimensie met de Nintendo 3DS.

Geniet van 3D-spellen waar en wanneer je maar wilt, zonder een speciale bril. Het niveau van 3D bepaal je zelf met de 3D-schuifknop. Je kunt het 3D-effect ook helemaal uitzetten om in 2D te spelen.

Omdat je het systeem toch al in je handen hebt, kun je binnen seconden de speciale momenten in je leven vastleggen. Met de twee buitenste camera's kun je zowel 3D-foto's als 3D-video's maken, waardoor de mooie momenten nog levendiger in beeld verschijnen!

Nintendo 3DS XL

De schermen van de Nintendo 3DS XL zijn ongeveer 90 procent groter dan die van het Nintendo 3DS-systeem.

Je kunt al je favoriete spellen op grotere schermen spelen, compleet met dezelfde 3D-mogelijkheden en alle andere functies van de Nintendo 3DS.

Nu kun je niet meer alleen je favoriete kleur kiezen voor je Nintendo 3DS, maar is het ook mogelijk om zelf het formaat te kiezen!

Ook komt de Nintendo 3DS XL met een SD-kaart van 4 GB. Dat betekent dat je nog meer ruimte hebt voor spellen die je gedownload hebt in de Nintendo eShop, maar ook voor de 3D-foto's die je hebt genomen, video's en nog veel meer.

En de Nintendo 3DS XL heeft een langere batterijduur, waardoor je onderweg nog langer kunt gamen.

De 3DS XL is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren bij Toys XL: • Rood
• Blauw
• Zilver
• Wit
• Zelda Limited Edition

Nintendo 2DS

De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie en je draagbare venster naar een wereld vol geweldige spellen en mogelijkheden! Maak verbinding met vrienden en de wereldwijde Nintendo-gemeenschap voor ongekende opties om je spelpezier te delen. Geniet van een hoger niveau van draagbaar spelvermaak met de Nintendo 2DS.

Duik direct in de beroemde Nintendo-franchises die je nergens anders vindt en beleef Zelda, Mario, Star Fox en meer! Als deel van de Nintendo 3DS-familie, kun je op Nintendo 2Ds ale Nintendo 3DS-spellen spelen in 2D. Met een geweldige catalogus spellen die elke maand groeit, valt er voor iedereen heel wat te genieten.