Home > Games > Playstation 3

Playstation 3

Speel de beste high definition- en 3D-games en games met bewegingscontroller. Verlies jezelf in bekende kaskrakers. Stream de grootste hits en blijf op de hoogte van je favoriete tv-programma's. Op de PS3 heb je toegang tot duizenden geweldige games voor het hele gezin, de nieuwste muziek en video's on demand, online gaming en apps via het gratis toegankelijke PlayStation Network.

Cross-platform spelen

Het plezier hoeft nu echt nooit meer te stoppen. Via cross-platform spelen kun je een game op je PlayStation 3-systeem beginnen, deze op pauze zetten en vervolgens verder gaan waar je was gebleven op PS Vita. Je kunt op je PS Vita zelfs aan multiplayer-games meedoen en het zo tegen je vrienden met een PS3-systeem opnemen.

Remote play

PS Vita en PS4 zijn perfecte partners. Als je tv al wordt gebruikt, kun je veel verschillende compatibele PS4-games op je PS Vita-scherm spelen en blijven genieten.

Cross-Buy

Krijg meer waar voor je geld: koop een game voor je PS Vita, je PS4 of je PS3 en je ontvangt dezelfde titel gratis of met korting voor het andere systeem.

Cross-Goods

Speel items voor in games vrij of ontwerp deze zelf en deel ze tussen je PS Vita en PS3.

Playstation Move

Met de PS Move-bewegingscontroller in je hand ben je de ster van de show, de held midden op het slagveld of de sporter die de tegenstander volledig inmaakt.

Laat je met de innovatieve nieuwe controller voor de PlayStation 3 nog meer meeslepen in de games die je speelt. De controller is namelijk draadloos, heeft een strak ontwerp en is ontzettend gemakkelijk in gebruik.

Zie hoe met de controller alles wat je doet meteen in prachtig high definition op het scherm wordt weergegeven en maak zoals je nog nooit hebt meegemaakt deel uit van de actie.

Gebruik de controller samen met de PlayStation Eye-camera om een geweldige virtuele realiteit te ervaren en gebruik je stem en je lichaam om te bepalen wat er op het scherm gebeurt.

Opmerking: de bewegingscontroller bevat een polsriem voor extra veiligheid