Stagiair(e) Verkoopmedewerker

Stagiair(e)Verkoopmedewerker

Ben je op zoek naar een stageplaats voor meerdere dagen per week en een langere periode? Spreekt speelgoed jou aan en ben je bereid om in jezelf en in Toys XL te investeren? Dan hebben wij precies de stageplaats voor jou!
Toys XL is een erkend werk- en leerbedrijf voor MBO niveau 1 tot en met 4, waar jij de juiste begeleiding krijgt in een werkomgeving die past bij je opleiding.

De functie
Verkoopmedewerkers vormen het hart van de werkvloer en zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Ervaring doe je vanzelf wel op, het gaat erom dat je vriendelijk en servicegericht met klanten omgaat. Je staat voor allerlei klusjes klaar; goederen verwerken, artikelen prijzen, kassa, de winkel opruimen en uiteraard klanten helpen. Samen met je collega’s maak je er een succes van!

Wat verwachten we van jou?
Als verkoopmedewerker weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal VMBO werk- en denkniveau en beheersing van de Nederlandse taal. Vaak ben je de eerste aan wie een klant iets vraagt. Prettige omgangsmanieren zijn hiervoor uiteraard gewenst. Daarnaast heb je gevoel voor netheid en een verzorgde presentatie van de winkel, heb je geen moeite met meedenken en overleggen en hou je een oogje in het zeil bij klanten en collega’s.

Ons aanbod
Gaat je hart uit naar werken in de winkel, dan zit je goed bij ons. Je krijgt goede begeleiding in bij je werkzaamheden en verder profiteer je van een leuke personeelskorting van 15%.

Heb je, of volg je een opleiding op VMBO/MBO niveau, heb je ervaring in de detailhandel en spreken bovenstaande punten je aan? Vul dan het sollicitatieformulier in, wie weet nodigen wij jou uit voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatieformulier

Velden gemarkeerd met een ster (*) zijn verplicht.

 M    V
Nederland